Ideer til halloween udklædning

halloween udklædning

Når slutningen af oktober nærmer sig, så betyder det ofte, at man også begynder at blive inviteret til et par halloweenfester – måske er det endda dig selv, der holder en? Men hvordan sørger man så for, at disse halloweenfester bliver rigtig gode og ikke mindst skræmmende? Til den ideelle halloween fest er det selvfølgelig meget vigtigt med halloween udklædning og pynt – og lige præcis den rette udklædning kan du finde mere inspiration til lige her.

Smart og skræmmende heks

Der findes mange forskellige former for udklædning, når man skal til en halloweenfest. I USA fungerer det lidt mere ligesom fastelavn, hvor man bare tager den udklædning på, som man har lyst til. I Danmark er der dog lidt mere tradition for, at man klæder sig ud som noget, der rent faktisk er uhyggeligt.

Et bud på en sådan halloween udklædning kunne eksempelvis være en heks. Grunden til at heks er et godt kostume er, man meget nemt kan få det til at ligne, at man rent faktisk er en heks. Hvis man vil gøre det meget nemt for sig selv, behøver man faktisk ikke at gøre så meget andet end at sætte en heksehat på hovedet. Derudover er det et godt kostume, fordi man sagtens kan gøre det meget stilet, så man heller ikke føler sig alt for udklædt. Det er altså det ideelle kostume for dig, som ikke er så vant til udklædningsfester, og som gerne vil bidrage med noget, der ikke er alt for meget over grænsen.

halloween udklædning

Uhyggelig vampyr

Hvis du gerne vil udfordre lidt mere med dit kostume, og du eventuelt også er klar på noget ansigtsmaling, så kan du overveje, om du skal klæde dig ud som en vampyr. Selve tøjet, du tager på som vampyr, kan være meget forskelligt, og det behøver ikke nødvendigvis at være købt i en rigtig kostumebutik.

Det er dog særligt makeup og hår, hvor man kan gøre noget ekstra ud af sig selv – det er nemlig også en stor del af halloween udklædning generelt. Ofte er det sådan, at vampyrer er ret blege, fordi de netop skal forestille at være døde. Så det er en rigtig god ide at starte ud med noget hvidt ansigtsmaling, så du bliver blegere. Derudover kan du måske lege med noget blod, der løber ned af mundvigene. Så ligner det, at du lige har spist noget blod.

Den sorte kat

For at vende tilbage til de mere simple kostumer, så kan du overveje, om du til halloweenfesten skal klæde dig ud som en kat. Det, der er fedt ved at klæde sig ud som en kat er, at man typisk har alt det, man skal bruge derhjemme. Man skal bare bruge et sæt helt sort tøj, en eyeliner til at male knurhår, og eventuelt en hale og et par katteører – alt det er der faktisk mulighed for, at man kan lave helt selv, så det er i hvert fald en ret overskuelig halloween udklædning.

You Might Also Like

Back to top