Køb en mobil håndvask, der leverer god hygiejne under pandemien

Den mobile håndvask er en fremragende tilføjelse til enhver institution der kører med mange mennesker, her under pandemien, hvor man helst vil undgå så meget Corona smitte som muligt. Det kan f.eks. være i børnehaver, på skoler, ved arbejdspladser, arbejdspladser eller andet, hvor der kan være behov for en håndvask til at opretholde hygiejnen. Den mobile håndvask er netop svaret på den lange søgen efter at undgå Corona smitte, mens man får opretholdt hygiejniske behov. Udover at kunne monteres utroligt mange steder, kan den også nemt desinficere. 

Den mobile håndvask er et godt træk i kampen mod Corona smitten

Den mobile håndvask er perfekt til udendørs opsætning. Faktisk er den langt mere effektiv at have stående udenfor som en hygiejne installation ved institutionens, eller byggepladsers indgang, hvor man f.eks. i en børnehave eller på en skole, ville kunne vaske sine hænder på en hygiejnisk og smitte-venlig måde. Man kan med den mobile håndvask både få vasket ens hænder grundigt, men samtidigt står den udendørs og gør derfor smitterisikoen maksimalt mindre. Teltservice udvalg af mobil håndvask har bevægelses sensorer, sådan at vandhanen tænder automatisk ved ens tilstedeværelse, fremfor at man skal berøre den og deraf sætte sine bakterier. Dette er specielt effektivt under pandemien, som sagt, hvor vi endnu mere end før, har skulle undgå at overføre bakterier.

Hvilken mobil håndvask bør være din næste?

Er du interesseret i køb af en mobil vask, som giver dig mange effektive muligheder for god hygiejne, både på den indendørs og udendørs front?
Hos Teltservice kan du købe flere modeller.
Bl.a. Duo der tilbyder håndvask plads til to personer på samme tid, den har en 180 liters ferskvandstank og en 180 liters spildevandstanken. Og så består den af diagonalt modsatte vaske, hvilket adskiller forbrugerne fra hinanden, på endnu en sundhedsforsvarlig måde.
Aquapop der kun udbyder en håndvask, her med en 50 liters spilde- og ferskvandstank. 
Og en anden Aquapop, denne tilbyder også to håndvaske til effektivt brug, med en 50 liters spilde- og ferskvandstank. 
Fælles for dem alle er letheden og overskueligheden når de skal tømmes, fyldes og desinficeres, ved sidste nævnte foreslår Teltservice selv, at man bruger deres Aquatabs, som er desinficeringstabletter.

Aquatabs og desinficering

Når man bruger en håndvask, og specielt en mobil håndvask der kommer ud i flere slags klima og oplever et andet slid end den normale håndvask, kræves der godt brug af effektiv desinficering. Det er nemlig sådan at hvis mikroorganismerne i vandet ikke slås ihjel, så kan de medvirke til at videregive vandbårne sygdomme, som kolera og tyfus, til dem der drikker af det. Desinficering kan ske ved køb af desinficerende tabletter som f.eks. Aquatabs, der som ovennævnt forslås hos teltservice, hvor du kan få 8 blister pr. pakke du anskaffer dig. Men her er der også brug for en grundig rengøring, hvis man vil bruge desinficerings tabletter, da det er nødvendigt at man fjerner skidt og biofilm fra dem.

½ tabletter er nok til at kunne desinficere, for en tank med 50 liter.
2 tabletter er nødvendige for at kunne desinficere, for en tank med 180 liter.

You Might Also Like

Back to top