Skab oplevelser for livet

frivillig sygeplejerske i udlandet

Der er nogen, der nærmest har tunnelsyn på deres liv. De går fra folkeskole, til efterskole, til gymnasium til videregående uddannelse helt uden at se andet end skolebænken. Og mens der absolut intet er galt med denne tilgang, så kan du godt komme til at mangle lidt adspredelse. Her kan det være en god ide at tage ud på nogle ture og skabe nogle oplevelser, du aldrig vil glemme. Find inspiration til nogle af de ting, som du kan kaste dig ud i lige her.

Tag ud for at hjælpe andre – bliv frivillig sygeplejerske i udlandet

Mange sætter pris på en oplevelse, der ikke kun gavner dem selv. De vil også gerne hjælpe andre, hvilket kan være en utroligt givende oplevelse.

Det kan du blandt andet gøre ved at være frivillig – for eksempel frivillig sygeplejerske i udlandet – Try Medics. Det er en opgave, der kræver utroligt meget af dig som person, men du vil også komme hjem med en omgang bagage og personlig udvikling, der ikke kan sammenlignes med noget andet.

Hvis du gerne vil være frivillig sygeplejerske i udlandet, så kan du starte med at søge på nettet for at finde dine muligheder. Du kan med fordel google ”frivillig sygeplejerske i udlandet” + det land, som du gerne vil rejse til.

Interrail

En anden måde at se verden på – eller i hvert fald en del af den – er ved interrail. Det betyder, at du køber en togbillet, der tillader dig et antal rejser i en periode på tværs af landegrænser.

Mange vælger interrail i Europa og besøge de sydeuropæiske lande for nærmest at tage på ferie – bare mange steder af gangen.

Det er selvfølgelig ikke den samme oplevelse som at være frivillig sygeplejerske i udlandet, men derfor er det en fantastisk oplevelse alligevel, der også kan være meget lærerig og selvfølgelig super sjov.

Find udfordrende studiejob

Det er ikke alle, der kan tage fri fra skole eller arbejde for at rejse ud og opleve verden. Heldigvis er der også en masse ting, som du kan opleve herhjemme. For eksempel kan du prøve at tage et eller flere studiejob, der udfordrer dig på forskellige måder. Søg udenfor dine spidskompetencer og tænk ikke på dit CV. Tænk i stedet på hvilke jobs, der kunne være sjove og tjen penge, mens du leger. Det kan være arbejde i en forlystelsespark, i en lufthavn eller noget helt tredje, som du aldrig havde tænkt du ville søge, hvis ikke det var for oplevelsens skyld.

Brug dine weekender

Nogle gange handler det også blot om de små oplevelser. Du behøver ikke altid at opleve noget kæmpe stort for at have det sjovt – faktisk kan du opleve utroligt meget på en weekend. Du kan tage ud og vandre, besøge et bed & breakfast, sove i telt i baghaven, drikke en masse vin med dine venner og veninder – mulighederne for at hygge sig og skabe oplevelser for livet er også herhjemme, og i virkeligheden handler det om at sætte pris på dem.

You Might Also Like

Back to top