Stålskabe til kontoret

Ligger du inde med fortrolige dokumenter, persondata eller andre følsomme oplysninger i fysisk form på din arbejdsplads? I så fald er det vigtigt at opbevare sådanne dokumenter i skabe, der tager højde for indbrud og tyveri. Ved at anskaffe dig et stålskab til arkivering eller generel opbevaring får du både en sikker og holdbar løsning. Der findes forskellige varianter, så du skal nok kunne finde lige præcis det stålskab, der passer til dine behov.

Stålskabe til opbevaring

Et stålskab med lås kan i virkeligheden bruges til hvad som helst, som du gerne vil passe lidt ekstra på. Der kan gemme sig mange dyre ting på et kontor, og selvom din arbejdsplads skulle være forsikret, så kan det stadig blive en dyr og ikke mindst upraktisk fornøjelse, hvis der skulle ske et indbrud.

Elektronik og andre kontorartikler kan selvfølgelig erstattes, men dertil skal man også huske opsætning af systemer, diverse indstillinger og andre justeringer, når der skal skiftes computere og software. Men ved at opbevare værdifulde kontorartikler i et stålskab kan du slippe for en masse besvær.

Med stålskabe til opbevaring, også kaldet materialeskabe, kan du gemme de vigtigste ting af vejen, når du ikke er på arbejde, sådan så du ikke mister de mest værdifulde ting, selv hvis der skulle ske indbrud. Et stålskab til opbevaring fås i forskellige størrelser og med en varierende max. belastning, og du kan altså med andre ord tilpasse skabet til dine behov. Skabets hylder er flytbare og kan rykkes op og ned eller tages ud, sådan så du kan få plads til hvad som helst. Derudover kommer stålskabet selvfølgelig med enten cylinderlås eller drivstangslås og tilhørende nøgle(r).

Arkivskab i stål

Er du på udkig efter et stålskab til arkivering, så er det oplagt at gå efter et decideret arkivskab. Arkivskabene kommer ligesom de andre skabe i forskellige størrelser, men modsat materialeskabene, der er lavet til at rumme hvad som helst, så er et arkivskab sat sammen med tanke på effektiv arkivering.

Et arkivskab stål er typisk lidt højere end de normale stålskabe, og det er netop for at gøre plads til dokumenter i A4-størrelse på hver hylde. Arkivskabet kan nemlig rumme A4 brevordnere, men i tilfælde af at du skifter mening i forhold til skabets indhold, efter du har købt det, så er hylderne i et arkivskab selvfølgelig også flytbare og kan tilpasses i lige så høj grad som materialeskabene. Derudover kommer stålskabene til arkivering også med cylinderlås og tilhørende nøgle(r).

Levering

Nogle stålskabe er svejset sammen og kommer i én samlet konstruktion, mens andre skal samles. Derfor er det vigtigt at tage højde for skabets mål, og om det leveres samlet eller usamlet. De svejsede stålskabe øger selvfølgelig sikkerheden, men det er til gengæld en skam at skaffe sig sådan et skab og finde ud af, at det ikke kan komme ind i det tiltænkte rum. På den måde er de usamlede skabe mere fleksible og alsidige end de samlede, og er du på udkig efter et stålskab til hjemmet, så kan et usamlet skab give god mening.

You Might Also Like

Back to top