Styrk din indretning med smukke sildebensfliser 

sildebensfliser

Kender du det med at sidde og baldre gennem et boligmagasin, hvor den ene side er smukkere end den anden, og hvor hvert et billede inspirerer til at pifte din egen indretning op? 

Så kender du helt sikkert også følelsen af aldrig at kunne nærme dig boligmagasinernes smukke og indbydende indretning. Men den følelse er faktisk langt fra sandheden. 

Særligt i køkkenet og på dit badeværelse kan du nemlig med et meget enkelt virkemiddel hæve din indretning til et helt andet niveau. Og det kræver ikke en gang særlig meget. 

Sildebensfliser er en af tidens største tendenser 

Du kan nemlig vælge at lægge sildebensfliser på enten dit badeværelse eller i dit køkken, og med et svuptag vil de nye fliser uden tvivl styrke hele udtrykket i rummet. Og hvis du tilmed tør springe ud i fliser i en anderledes farve, så vil det blot være med til at få rummet til at fremstå endnu bedre. 

Du kan let klikke dig gennem en masse fliser for inspiration, for der findes et hav af forskellige sildebensfliser til badeværelse og køkken, som du kan udforske. 

Moderne udtryk, som er let at gøre rent 

Sildebensfliser er helt sikkert en trend, som er kommet for at blive, og så findes de i mange forskellige former og farver og er ideelle på badeværelset eller som stænkplade i køkkenet. 

Og ud over at et gulv med sildebensfliser ser moderne og godt ud, så er det faktisk også et meget praktisk gulv at have, da det er nemt og hurtigt at gøre rent. 

Aftryk fra mudrede sko, madrester fra madlavningen og spildte drikkevare kan derfor let tørres væk, uden gulvet tager skade eller ændrer karakter. 

Er sildebensfliser dyrere end almindelige fliser? 

Det er en smule dyrere at lægge fliser i et sildebensmønster, frem for at holde sig til den traditionelle måde at lægge fliser på. Arbejdet er nemlig generelt mere omfattende og kan også være lidt af en udfordring, hvis du ikke lige har prøvet det før. 

Men hvis du kan væbne dig med tålmodighed, så er der ingen tvivl om, at du i sidste ende kommer til at elske resultatet. Og er du ikke så tålmodigt anlagt, så kan du jo også vælge at betale en håndværker for at lægge fliserne for dig. Så er du i hvert fald sikker på at få lige det resultat, du drømmer om. 

Hvordan lægger man sildebensfliser? 

Det fede ved sildebensfliser er det unikke udseende. Og for at få det unikke look, kræver det naturligvis de rette fliser, og at de bliver placeret korrekt.  

Den rigtige placering opnås ved at ligge fliserne i zigzag i en ret vinkel. Her kan det være en god idé på forhånd at definere en midte på gulvet eller væggen, som du kan arbejde ud fra.  

Derudover er det vigtigt at vælge en flise, som er rektangulær, da du ellers ikke vil kunne lave mønsteret korrekt. Men om du vil have store eller små rektangler, er helt op til dig selv. 

You Might Also Like

Back to top