Vejledning til køb af tennis ketcher

tennis ketcher

Når du beslutter dig for at købe en tennisketcher, er der flere vigtige overvejelser, som du skal tage hensyn til. Tennis ketchere varierer i pris, materiale og specifikationer; det er vigtigt, at du vælger den, der passer bedst til dig, inden du køber den. Du kan finde et stort udvalg hos sporthouz.dk.

Først og fremmest skal du ikke vælge ud fra udseendet, eller hvor meget den koster! Vælg din tennis ketcher ud fra, hvad der føles rigtigt, når du rammer bolden, og hvad der vil få dig let igennem forskellige typer af kampe. Her er nogle forslag, som du kan overveje, når du vælger en ny tennis ketcher:

Type af spiller

Er du nybegynder? Spiller du afslappet? Eller deltager du i konkurrence mod andre spillere på et højt niveau? For det første, hvis det er første gang, du køber et tennis anbefales det, at du køber en junior- eller begynder tennis ketcher for at undgå uheld, når du spiller spillet. Disse typer af racketter er mindre og lettere end professionelle racketter, og det gør dem perfekte til at bruge for uerfarne spillere. Hvis du spiller i konkurrencer og på et højt intensitetsniveau, vil større og stærkere tennis ketchere være mere velegnede til dine behov. Disse kan dog vise sig at være ret besværlige, så vælg din type racket med omhu afhængigt af intensitetsniveauet.

Type greb

Den måde, du holder din tennis ketcher på, er afgørende for, hvor godt du slår bolden tilbage over nettet; hvis du ikke er sikker på, hvilken type greb der passer bedst til dig, så tag højde for din højde i forhold til dit armspændvidde. For eksempel, hvis du er høj, og dit armspænd er længere end gennemsnittet, vil et østligt forhåndsgreb – hvor håndfladen vender nedad – være det mest velegnede for dig. Hvis du er højere, men har kortere arme, bør du måske overveje et Semi Western- eller Western-greb , som giver mulighed for mere overarmsgreb, når du spiller.

Tennis ketcher materiale

Tennis ketcher kan være fremstillet af forskellige materialer såsom grafit, titanium og bor. Grafit er en af de mest almindelige typer; det er dog vigtigt, at du vælger en racket, som er specielt designet med din type spil i tankerne . For eksempel: Hvis du kan lide at slå hårde og direkte slag mod tennisbolden, skal en solid ramme være designet med et solidt rammedesign er bedst, mens blødere skud er bedre med en ramme med fleksible egenskaber.

Du bør også overveje grebet, når du vælger det rigtige tennis ketcher materiale til dine hænder. Hvis du spiller tæt på bunden af bolden og slår den ret hårdt, vil det kræve et mere stift greb, men hvis du kan lide at spille drop shots eller hugge på bolden, kræves der mindre anstrengelse, når du griber din racket. Husk disse ting, før du går på indkøb efter din helt egen nye tennis ketcher.

You Might Also Like

Back to top