Alexander Lynggaard

Alexander Lynggaard

Alexander Lynggaard er et firma der laver smykker, og har gjort siden 2015. Alexander Lynggaard selv, som selvfølgelig er manden bag firmaet, er en der kommer fra en af Skandinaviens mest kendte familier, som laver smykker. Find eksempelvis disse smykker på www.Guldbrandsen.dk.

Smykkerne er lavet med inspiration fra Alexander Lynggaards tid i syd Californien, hvor han levede i et halvt årti. Her spillede han professionel tennis, og studerede på universitetet. I Californien er der store byer med et levende og kreativt billede. Det ligger både i arkitekturen, kunsten og menneskene. Hans tid her, inspirerede ham også til at prøve at inspirere flere mænd til også at gå med smykker. Dette kan være med både armbånd, halskæder, ringe eller andet. De fleste af disse varer er lavet i sterlingsølv og med sten, men der er også nogle smykker i guld og med diamanter. Her tror de på at disse sten indeholder noget energi, som der kan gives videre til dem der bærer dem.

På hjemmesiden kan du læse mere om Alexander Lynggaard og hans firma, såvel som alle de forskellige smykker og varer som der sælges derinde. Her kan du læse mere om Lynggaard selv, og hans visioner og inspiration. Du kan også blive guidet til størrelse, og læse om hvad de forskellige materialer og sten betyder. Der er også en guide til de forskellige maya tegn, som der er på nogle af smykkerne, så du ved hvad dit smykke repræsenterer. Heriblandt er der også en liste over stenene og deres betydning. For eksempel har stenen amazonit betydningen, optimistisk og legende. Hvor ametysten har en betydning af indre fred og heling af krop og sind. Der er altså mange betydninger til hver enkelt sten og farve, symbol og det valgte metal.

Alexander Lynggaard

Inspiration

Fokusset hos Alexander Lyngaards firma er at kunne give energi og styrke, til en bedre og mere kreativ hverdag. Med det er der et underliggende ønske, om at få dig til at følge dine drømme og visioner. Med disse smykker, håber de på at kunne inspirere dig til at leve dit liv, og måske prøve at se det fra et nyt perspektiv. Mere kendte mennesker som Emiliano Marcondes der er Football spiller for Brentford FC, Hanny Mukhtar som er football spiller for Nashville SC og til sidst Søren Bregendal som er sanger og skuespiller, er nogle som også støtter op omkring mærket Alexander Lynggaard. Derudover har blade som Euroman skrevet artikler om smykker til mænd, hvor Alexander Lynggaard også bliver skrevet om. Selve artiklen er linket på firmaets online butik og hjemmeside.

Velgørenhed

Der er også blevet lavet et armbånd som støtter kampen mod AIDS, og kampen for forståelse og accept af folk der er i LGBTQ+ fællesskabet. Når du køber dette armbånd, støtter du denne kamp, og din medfølelse for dem som kæmper kampen mod HIV og AIDS. Ved hvert køb vil der blive doneret til den danske AIDS-fond, der arbejder for at hjælpe dem der er ramt af AIDS, og ende diskriminationen mod dem som lever deres liv med HIV.

You Might Also Like

Back to top