Har du for travlt til at pleje dine hænder?  

håndmaske

I en travl hverdag kan det være svært at nå det hele. Især pleje af dine hænder, for hænderne er jo netop noget af det vi bruger hele tiden, så hvem har egentlig lige tid til at sætte sig ned i 20-30 minutter og lade skønhedsprodukter virke på hænderne? Ikke dig vel? Derfor får du 3 tips her til hvordan du faktisk kan finde tid til at pleje dine hænder alligevel, for det er altså vigtigt da det er noget af det mest udsatte vi har. Vi starter med en håndmaske. Har du aldrig hørt om det? Så gør dig klar til at blive overrasket.  

Få tid til andre ting med en håndmaske 

Du kender godt skønhedsmasker, dem fra ansigtet og dem fra fødderne ik? Men kender du også håndmasken? Det er lidt det samme og så alligevel ikke, for det smarte er nemlig at du stadig kan lave noget med dine hænder mens du har dem på. Slut med at sidde og vente på produktet virker. Du tager blot en smart håndmaske på, ligesom du ville tage en handske på, og så kan alle de gode produkter få tid til at virke i ro og mag, mens du laver præcis det du vil.Fjern håndmasken efter ca. 20 minutter og nyd de blødeste hænder. Nemmere bliver det altså ikke.    

Tilføj lidt ekstra til håndvasken 

Håndvask og sprit er faktisk noget af det der er hårdt ved vores hænder, og derfor får du også et godt råd som kan hjælpe dig til hverdag ind i mellem at du bruger dine håndmasker.Vasker du hænder et sted hvor sæben ikke er god for dine hænder, så hav evt. din egen sæbe med. Sørg altid for at dine hænder bliver helt tørre efter håndvask. Køb en creme du ser frem til at bruge, enten fordi den dufter godt eller bare fordi du elsker hvordan den føles, og brug den efter hver håndvask. Det er et råd der ikke tager meget tid selv i en travl hverdag.  Er du ikke til rådet om creme, så husk i det mindste at vaske hænder i koldt eller kun lunkent vand. Varmt vand udtørrer nemlig din hud.  

Indfør en enkelt aften rutine 

Ok, det sidste råd skal du altså bruge en lille smule tid på, men det er virkelig det hele værd, så bare hæng i. Du kan enten købe, eller selv lave en super lækker scrub til dine hænder af naturlige produkter som du selv har hjemme i køkkenet. Brug den hver aften, f.eks. hvis du renser dit ansigt, børster dine tænder eller på anden måde har en aftenrutine. 

Det tager ikke mange minutter lige at give hænderne en tur med en god scrub – du kan også gøre det under bruseren – men du skal selvfølgelig huske også at give hænderne en god creme bagefter. 

Kombinere du alle tre råd, så får du lynhurtig smukke bløde hænder igen, men har du kun tid til et af dem, så er det bedre end ingenting. 

You Might Also Like

Back to top